Een app voor Android en iOS

App development

Smartphones zijn op de dag van vandaag niet meer weg te denken uit ons leven. Mensen zijn afhankelijk van hun telefoons voor van onder andere communiceren, socializen, financiën beheren, informatie verwerven en online aankopen. In 2018 gebruikte 84% van de Nederlanders een smartphone om het internet op te gaan (bron CBS) en dit getal groeit dagelijks.

Een app voor jouw bedrijf of organisatie

Met de grote mate van het smartphone gebruik is het aan te raden om te onderzoeken of je hierop in kunt spelen met jouw bedrijf of organisatie.

Je kunt een app laten ontwikkelen om je product of dienst beter toegankelijk te maken voor de doelgroep. Een app kunt u ook inzetten voor intern gebruik, denk bijvoorbeeld voor het verwerken en uitlezen van informatie voor medewerkers.

Wij denken graag met je mee over een app voor jouw bedrijf of organisatie. Ook als je al een ontwerp heeft van de app kunnen wij helpen. Bij CompuBase kunnen wij jou helpen met elke stap in het proces van het onderzoek en concept tot het publiceren en onderhouden van de app.

Bij het bouwen van de app doorlopen wij de volgende stappen:

  • Concept en onderzoek
  • Functioneel ontwerp
  • Grafisch (UX) ontwerp
  • Klikbaar prototype
  • Bouw
  • Publiceren naar de Google Play en de Apple App store.

Framework

Wij bouwen de apps voor Andoid en iOS op basis van het React Native framework. Dit framework is erg in opkomst en wordt gebruikt door bedrijven zoals Facebook (Facebook en Instagram), Netflix, Uber en Tesla.

Dit platform zorgt ervoor dat de app niet apart hoeft te worden ontwikkeld voor Android en iOS, aangezien de meeste code generiek is. Hierdoor behoud je de voordelen van een native app, maar bespaar je veel tijd en dus geld aangezien de app maar één keer ontwikkeld hoeft te worden.

 

Logo react native

Wil je liever je app laten bouwen als progressieve web app of als hybride app dan is dat ook mogelijk. Wij bespreken de mogelijkheden graag om tot de beste oplossing te komen voor jouw bedrijf of organisatie.

Wil je meer informatie of het advies over het laten bouwen van een app neem dan vrijblijvend contact op.

Portfolio

CompuCase Werkgever

Iphone 11 - CompuCase App

 

Wij hebben voor het verzuimsoftware systeem CompuCase een mobiele applicatie ontwikkeld waarbij werkgevers werknemers ziek en hersteld kunnen melden en verzuimen en werknemer gegevens kunnen raadplegen. Deze app is ontwikkeld, zodat de werknemer gebruikers gemakkelijk en snel iemand ziek kunnen melden, zonder dat zij de computer hiervoor hoeven te gebruiken. 

De app is gekoppeld aan de CompuCase API waardoor de informatie altijd actueel is en de acties meteen worden doorgevoerd. Daarnaast heeft de app een uitgebreide registratie met een QR code scan en SMS verificatie en een login met pincode en vingerafdruk scan.

 

 

Wil je meer informatie of het advies over het laten bouwen van een app neem dan vrijblijvend contact op.