Je website altijd up to date

Drupal support

Drupal security updates compubaseSecurity Updates

Zie je een rood bericht dat je Drupal dient te updaten?

De Drupal gemeenschap heeft een perfect systeem ontwikkeld hoe om te gaan met beveiligingsissues. Indien er een probleem is ontdekt zullen wij onmiddellijk op de hoogte worden gesteld en kunnen wij de security updates doorvoeren op je website.

Drupal versie upgrade

Wil je van Drupal 5, 6 of 7 naar Drupal 8?

Upgraden van de ene major Drupal versie naar de volgende is  niet eenvoudig en dient door een professional uitgevoerd te worden. We maken dan een migratieplan en zorgen ervoor dat de site succesvol geupgraded wordt naar de laatste Drupal versie met minimale downtime.

Drupal audit

Is de site op de juiste wijze gebouwd?

Helaas komt het voor dat sites worden gebouwd door mensen die zich voordoen als experts. We hebben de gekste dingen gezien... Twijfel je of wil je een derde partij eens naar de gebruikte techniek en ingezette middelen laten kijken dan kunnen we dit voor je uitvoeren. Eventueel kunnen de bevindingen leiden tot het maken van een plan van aanpak om de site in een 100% shape te krijgen.

Drupal performance optimalisatie door CompubasePerformance tuning

Het is al moeilijk genoeg om ze over de vloer te krijgen

Wij zorgen ervoor dat je website als een zonnetje blijft draaien en dat bezoekers niet afhaken vanwege te lange laadtijden.