Dit is wat klanten van ons vinden

Professionele benadering met een personal touch!
Wisja Lamers

Wisja Lamers

De site's van Compubase zijn zorgvuldig gebouwd. Daardoor kunnen we veel dingen zelf! Komen we er niet uit dan staan de mensen van Compubase altijd klaar en is het zo weer opgelost!
Gonnie van Incombinatie

Gonnie Heerema

Binnen zeer korte tijd een mooie en succesvolle website neergezet, door de klantvriendelijke interface is ons nieuwbouwproject met 155 woningen binnen 1,5 maand volledig verhuurd!
Jeffrey van het bedrijf Geste Groep

Jeffrey van de Kuil

Vanaf het prille begin heeft Compubase ons bijgestaan met de opstart van ons bedrijf. Ze hebben onze ideeën vertaald naar de uiteindelijke prachtig vormgegeven website. Compubase heeft onze input omgezet in praktische online oplossingen. De kracht van Joep en zijn team is de nauwe samenwerking met-, maar bovenal het luisteren naar de klant. De voortdurende service die ze vanuit de achtergrond verlenen, beschouwen ze als vanzelfsprekend. Voor ons is dat een geruststellende gedachte. Compubase staat voor ons op nummer 1.

Erik van Maanen

Om te beginnen nemen ze de tijd om je te woord te staan. Ze zijn zorgvuldig, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Het zijn specialisten en ze leven zich goed in je vraag. Door nauw met ze samen te werken hebben wij een prachtige, zeer dynamische website.
Dorine van Eerd

Dorine van Eerd

Professionele en kundige afwerking. Prettige samenwerking.
Daniel van Beek

Daniel van Beek

Vanaf het begin hebben wij een samenwerking met Compubase voor het ontwerpen en hosten van onze website. Waar bij de vorige website Compubase het voor ons heeft opgebouwd en wij zelf de invulling hebben gemaakt om kosten te besparen, heeft Compubase dit keer voor ons ook de invulling verzorgd doordat de website snel live moest en wij niet voldoende tijd hadden. De snelle respons, persoonlijke aanpak en vooral het ontzorgen van de klant op de manier zoals hij/zij dat wil ervaren wij als het grootste voordeel van onze samenwerking met Compubase.
Sjef Boekstijn van Boekestijn Transport Mill

Sjef Boekestijn

Compubase werkt met een zeer helder en praktisch CMS systeem. Een creatief, persoonlijk en servicegericht bedrijf!
Ursula van Wandelen

Ursula van Wandelen

Compubase ondersteunt vanaf het begin VNVT bij alle IT-inrichtingen, -problemen, -ontwikkelingen. Wij ervaren het team van Compubase als bijzonder professioneel, dynamisch, klantvriendelijk en meedenkend in bedrijfsprocessen.
De servicegerichtheid van Compubase is erg hoog en wordt nergens geëvenaard. Ze lossen problemen direct voor je op. Geweldige mannen.
Marlies Bosker

Marlies Bosker

Wij hebben al jaren een zeer prettige samenwerking met Compubase en zijn heel tevreden over de plezierige en klantgerichte houding en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zij reageren altijd snel, adequaat en oplossingsgericht.
Nelleke Schuur

Nelleke Schuur

Compubase heeft in een relatief korte tijd een compleet nieuwe nieuwssite voor ons gerealiseerd die helemaal werkt zoals je dat op dit moment van een nieuwssite mag verwachten op zowel desktop als mobiel gebied. Ook qua functionaliteit, en Drupal biedt nogal wat op dat gebied, wist Compubase precies die functionaliteiten, die belangrijk zijn voor de bezoeker en voor ons in het cms, er uit te pikken en zo uiteindelijk een mooi stukje maatwerk te leveren. Daarnaast hebben wij het contact met Compubase, gedurende het hele bouwtraject maar ook nu nog steeds, als heel prettig ervaren.

Erwin Hermanns

Zeer betrouwbaar en snel reagerend bedrijf. Prettig en discreet in de communicatie.

Frits Treffers

Door het goed luisteren naar onze wensen en goede advies vanuit Compubase over de mogelijkheden, kon er op een snelle en efficiënte manier invulling gegeven worden aan onze website. Een prettige, flexibele en persoonlijke samenwerking.
Joep en zijn team zijn snel, efficiënt en vooral prettig om mee te werken. Na een korte briefing lag er snel een mooi voorstel voor een website welke we dankzij korte lijnen helemaal naar onze zin hebben vormgegeven. Een bezoekje waard!

Marwin Snellen