Samenwerken zit in ons bloed

Onze partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van de partners waar wij mee samenwerken. Stuk voor stuk zijn het bedrijven waar wij 100% achter staan!

 

Incombinatie

Vastgoedcommunicatie doe je met INCOMBINATIE

INCOMBINATIE is klein, snel en wendbaar. Werkt voor grote namen en schuwt de grote projecten niet. Sterker nog, we zijn op ons best als we van eerste schets tot en met de overdracht van de laatste woning alles in de hand kunnen houden. Hoe we dat doen ontdek je op onze site, gebouwd door Compubase. Maak kennis met het werk dat we, INCOMBINATIE met onze opdrachtgevers en ons netwerk hebben gerealiseerd. Wij zijn er enorm trots op.

ga naar www.incombinatie.nl

 

 

Jibe Group

Jibe Group, marketing bureau en event bureau

Jibe! Group is in 2004 opgericht met een duidelijke missie. Het is ons doel om bedrijven een flexibele ondersteuning te bieden bij het plannen en uitvoeren van hun marketingprogramma’s en evenementen. Sinds onze oprichting in 2004 hebben we stabiele groei ervaren, waardoor we in 2008 de ‘FD Gazelle Award’ in ontvangst hebben mogen nemen. Vandaag de dag zijn wij groot genoeg om de juiste kennis en service te bieden, maar klein genoeg om persoonlijke aandacht en flexibiliteit te garanderen. Wij blijven ons richten op het leveren van de meest resultaatgerichte dienstverlening rondom marketing en evenementen in de Benelux.

ga naar www.jibe-group.com/nl

 

 

Tarsus

Tarsus, Communicatie & design voor de maakindustrie

Tarsus is een reclamebureau voor de industriële sector. Wij zorgen dat de maakindustrie zichtbaar en herkenbaar in beeld komt. Eén aanspreekpunt met daarachter een team van specialisten, dat is ons Communikoffie concept. Wij leveren drukwerk, websites, bedrijfsfilms en andere vormen van promotie. Zo helpen we u graag met de succesvolle toekomst van uw bedrijf. Koffie?

ga naar www.tarsus.nl