Cor van den Oever

Camper en Caravancenter

Compubase Caravancenter.nl

In opdracht van Cor van den Oever – Camper en Caravancenter hebben wij een moderne website gerealiseerd met een koppeling met het voorraad systeem Ovis.

Cor van den Oever is een camper en caravan dealer in het brabantse plekje Herpen. Voor hun website hebben wij de functionaliteit gerealiseerd om de nieuwe modellen overzichtelijk weer te geven op verschillende pagina's. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat het huidige aanbod van campers en caravans automatisch wordt ingeladen op de aanbod pagina's. Om dit te kunnen realiseren hebben wij de belangrijke koppeling gemaakt met hun huidge voorraadsysteem Ovis.

Het importeren van het aanbod uit hun huidge voorraadsysteem zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor een betere zoekmachine indexering. Elk model wordt los geïndexeerd, waardoor de modellen en de website beter wordt gevonden door de zoekmachines.

 

Een nieuwe website van A tot Z  

Tijdens de ontwikkeling van deze website zijn wij betrokken geweest tijdens elke stap in het proces. Het bestaande functioneel ontwerp en het grafisch ontwerp zijn volledig op de schop gegaan. Door het vernieuwde functionele ontwerp is het gebruiksgemak verbeterd. Het nieuwe grafische ontwerp zorgt voor een frisse look & feel en is de website gemakkelijk te gebruiken op mobiele apparaten. Doordat wij de website hebben gebouwd in het Drupal CMS is de website gemakkelijk bij te houden en aan te passen door de medewerkers van Cor van den Oever.

 

Cor van den Oever - Caravancenter screenshot aanbod

 

Cor van den Oever -Caravancenter nieuw model pagina

Mijn ervaring met Compubase

Een bedrijf wat de tijd voor je neemt en daar waar nodig, goed advies geeft. Compubase is duidelijk met haar afspraken en toezeggingen. Prettig om mee samen te werken, en altijd bereid om je te helpen als je later vragen hebt of meer informatie wil hebben. Prettig bedrijf om mee te werken.
Compubase Carvancenter

Bekijk enkele uitgewerkte cases

Bekijk cases