Vitakruid

Webshop orthomoleculaire voedingssupplementen

Vitakruid ontwerp

Voor Vitakruid hebben wij een webshop ontwikkeld met Drupal Commerce.

Vitakruid zet zich in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die helpen mensen de gezondheid en vitaliteit te behouden. Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voortdurend verbeterd op reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten.

Op de website van Vitakruid kan de gebruiker voedingssupplementen aanschaffen, informatie zoeken over de producten en de agenda bekijken. Door de uitgebreid ontwikkelde filtermogelijkheden kunnen de gebruikers de producten gemakkelijk vinden, zo kunnen zij zelfs zoeken op ingrediënt. Zowel B2C als B2B functionaliteit is ingebouwd. Voor de website van Vitakruid zijn wij betrokken geweest met het ontwerp en de ontwikkeling en zijn voeren wij het onderhoud uit van de website.

 

Vitakruid scherm homepage

 

Vitakruid scherm producten

 

Drupal hosting

Met de uitstekende caching mogelijkheden van Drupal zijn we in staat om deze site op een Drupal VPS van Compubase te laten draaien. Een VPS met een meer dan uitstekende performance. Hiermee realiseerden we een enorme kostenbesparing in vergelijking met een dedicated server.

Mijn ervaring met Compubase

Compubase benaderen wij in onze organisatie eigenlijk als een echte medewerker. Er zijn korte lijntjes tussen verschillende personen van beide teams. Een website benaderen wij als een continu proces die volledig geïntegreerd zou moeten zijn in alle facetten van een bedrijf, niet enkel een mooi front-end inf. In dit proces is Compubase een ideale partner met zowel back-end als front-end kennis.

Bob van Inge

Compubase Vitakruid

Bekijk enkele uitgewerkte cases

Bekijk cases