Wegwijzer 024

Meer dan 1400 verschillende activiteiten, organisaties en diensten in het sociaal domein.

Wegwijzer Compubase

In opdracht van Sterker hebben wij de website voor wegwijzer024 gerealiseerd. De wegwijzer website bevat al meer dan 1400 verschillende activiteiten, organisaties en diensten in het sociaal domein.

Wij zijn tijdens dit project van het begin tot het einde betrokken geweest. In een korte tijd hebben wij de wensen van de opdrachtgever vertaald naar een helder functioneel ontwerp en een gebruiksvriendelijke vormgeving die ook aansluit bij de vormgeving van de opdrachtgever.

De website van wegwijzer024 bevat duidelijke filter mogelijkheden, waardoor de gebruikers snel kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn. Doordat wij de website hebben gebouwd in het Drupal CMS zijn de activiteiten gemakkelijk toe te voegen en te beheren door de medewerkers van Sterker.

 

Wegwijzer case afbeelding

 

Wegwijzer024 activiteit scherm

Mijn ervaring met Compubase

Onze eisen voor een goed CMS voor onze sociale kaart waren niet eenvoudig maar Compubase heeft aan de website geschaafd tot een uitstekend product waar we meer dan tevreden mee zijn. Heldere en snelle communicatie, het direct kunnen vertalen van wensen naar technische mogelijkheden én de gebruiksvriendelijke vormgeving zijn daarbij de grote kracht van het bedrijf.
Joëlle van der Pol

Joëlle van der Pol

Wegwijzer ontwerp Compubase

Bekijk enkele uitgewerkte cases

Bekijk cases