Verzuimsoftware voor arbodiensten

CompuCase Verzuimsoftware

CompuCase Verzuimsoftware CompuCase Verzuimsoftware is de online opvolger van het succesvolle Arco Verzuimsoftware. Het systeem wordt als een online softwarepakket aangeboden waardoor het systeem vanuit iedere omgeving met internetaansluiting benaderd kan worden.

Backups, onderhoud op hardware en software  wordt voor u automatisch door de medewerkers van CompuCase uitgevoerd. Hierdoor spreken we van een SaaS of ASP of Cloud softwarepakket.

Door de jarenlange ervaring en samenwerking met arbodiensten is het pakket ontwikkeld vanuit de arbopraktijk en heeft daardoor alle functionaliteit in huis ten behoeve van de bedrijfsvoering van de moderne arbodienst. Vanwege deze praktijk gedachte is de software bijzonder gebruiksvriendelijk in het gebruik zowel voor de arbodienstmedewerkers als voor de werkgevergebruikers.

Doelgroepen

De doelgroepen zijn arbodiensten, casemanagers, ziekteverzuimbegeleidingsbedrijven en bedrijfsartsen. Uiteraard kan CompuCase ook ingezet worden bij grotere bedrijven voor de interne arbo- of HRM-afdeling.

Ga naar de website van CompuCase: www.compucase.nl

Enkele screenshots

Ziekteverzuim dashboard CompuCase Verzuimsoftware
Rapport ziekteverzuimstatistieken CompuCase Verzuimsoftware
Todo kalender CompuCase Verzuimsoftware