Webshop beginnen

Webshop beginnen

In Nederland bestellen veel mensen producten online. In 2017 bestelden meer dan 70% van de Nederlanders wel een producten online voor meer dan 22,5 miljard euro. Wij kunnen je helpen om ook een verkoopkanaal te realiseren via het internet. Denk hierbij aan een webwinkel waarbij gebruikers verschillende artikelen kunnen bestellen. 

Wij zorgen hierin samen met jou voor een goede gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers en een hoge google positionering. Wij werken met meerdere e-commerce systemen en kunnen de meeste betalingsmethoden hieraan koppelen. Met onze hulp kun je op een gebruiksvriendelijke manier jouw producten en diensten online aanbieden. 

 
Werkwijze tot een succesvolle webshop

Als je besluit in gesprek te gaan met Compubase om de mogelijkheden van een webshop te bespreken gaan wij eerst in gesprek. In het eerste gesprek bespreken wij jouw idee en kijken we samen of we geschikte samenwerkingspartners zijn. Wanneer we besluiten met elkaar door te gaan zullen wij vooronderzoek doen. In het gesprek komen zaken, zoals jouw producten en diensten, doelgroep en doelen naar voren. Deze gegevens dienen als basis voor het functioneel ontwerp. In dit functionele ontwerp wordt vastgelegd aan welke eisen de webshop moet voldoen en welke functionaliteiten er in moeten komen. Nadat we beide tevreden zijn wordt er een grafisch ontwerp gemaakt op basis van jouw huisstijl en/of voorkeuren. Wij zullen actief meedenken en er voor zorgen dat het gebruiksgemak voor jouw bezoekers altijd gewaarborgd blijft. 

Na de goedkeuring van het grafische ontwerp/webdesign gaan wij de webshop bouwen, dit doen wij meestal in het Drupal CMS. Nadat de website gebouwd is komt deze terecht in de testomgeving, in deze testomgeving kunt u de webshop vullen en kunnen er eventueel nog wijzigingen worden aangebracht voordat deze live gaat.

Tijdens de ontwikkeling van de webshop wordt er rekening gehouden met de trefwoorden waarop je graag gevonden wilt worden in Google. Hierdoor wordt jouw webshop makkelijker in Google gevonden. Daarnaast kun je na de oplevering van de webshop jouw bezoekerstatistieken bijhouden. Doordat je direct het effect van wijzigingen op de website kunt zien kun je jouw webshop zo aanpassen waardoor je omzet verhoogt.

Gefeliciteerd, je webshop staat nu live! Je klanten kunnen nu online producten bij je kopen. 

Direct aan een webshop beginnen?

Bespreek met ons de mogelijkheden Meer informatie